Xiaomi zyrtarisht njofton se teknologjia e saj për kamerën nën ekran do të shfaqet së shpejti në treg.

Tani, kompania ka prezantuar një video promo nga kjo teknologji. Bëhet fjalë për një video të shkurtër vetëm 36 sekonda që tregon kamerën nën ekran.

Falë saj, Xiaomi do të mund të vijë me telefonin i cili ka korniza tepër të holla në telefon dhe kamerën nën ekranin pa notch.

Sipas burimeve të shumta të besueshme të informacionit, Xiaomi planifikon të lansojë këtë pajisje nga fillimi i vitit 2021.