Persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në një shtëpi në Ferizaj, ku kanë vjedhur stoli ari dhe para.

Rasti ka ndodhur mbrëmë rreth orës 22:30.  Ndërkohë, policia po heton rastin.