Kur ju bie në dashuri me dikë, është normale të mbani duart e njëri-tjetrit, të vizitoni vende së bashku, dhe të ndani foto të njëri-tjetrit në rrjete sociale.

Por të biesh në dashuri do të thotë gjithashtu të shqetësohesh nëse partneri juaj do të kthehet më vonë se zakonisht, duke i kushtuar vëmendje problemeve të partnerit tuaj dhe duke siguruar zgjidhje, dhe duke u kujdesur mirë për ta kur janë të sëmurë.

Dashuria e vërtetë thjesht nënkupton dashuri të pakushtëzuar për partnerin tuaj dhe ekzistencë të vazhdueshme pa pritur shpagimin.

Sidoqoftë, ilustruesja Long Thuy i zbulon të gjitha këto në veprat e saj .E njohur si Beisme08 në Instagram, ajo përdor ilustrimet e saj për të përshkruar jetën e përditshme dhe momentet e mira me të dashurin e saj. Ilustrimet e Thuy i bëjnë njerëzit të buzëqeshin dhe të kapin në mënyrë të përsosur imazhin e qëllimeve të çiftit.

Më poshtë ua sjellim disa nga ilustrimet më të lezetshme:

/Telegrafi/