Linda po rritet dita ditës dhe e premtja ishte një ditë tjetër kur lindi dielli në zonën “Prishtina e Re”.

Kjo sepse është vënë gurthemeli në objektin e katërt të kompleksit madhështor, Linda Premium Residence.

Ky objekt është një prej shumë tjerave që po realizohet nga kompania prestigjioze, Al Trade Center në zonën “Prishtina e Re”.

Linda Premium Residence po ndërtohet me standardet më të larta të ndërtimit, që e bën atë, pa dyshim, kompleksin më madhështor që po jetësohet në kryeqytet.

Kompleksi gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën, si një zonë tejet me perspektivë në kryeqytet.

Linda Premium Residence po jetësohet me hapa të shpejt dhe banesat tashmë po shiten me intensitet të lartë.


Për më shumë kontaktoni në:

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com