Ankuesi mashkull ka njoftuar se të dyshuar të panjohur gjatë natës me forcë kishin hyrë brenda në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët të Drenasit.

Sipas njoftimit të policisë, janë vjedhur 70 euro para te metalta si dhe një shtëpizë të monitorit të kamerave. /Telegrafi/