Muaji maj ka ardhur dhe nuk janë ditë të lehta para nesh, pasi mendojmë për destinacionin ideal për të pushuar me familje, larg prej pluhurit dhe asfaltit, e ditëve të ngarkuara plot stres.

Megjithatë, udhëtimi me veturën tuaj të vjetër di që t’iu sjellë edhe më shumë stres dhe ngarkesë, e veçanërisht më shumë shqetësim për familjen tuaj në këtë udhëtim që duhet të jetë i dedikuar për relaks.

Sipas disa hulumtimeve të fundit, veturat e vjetra dinë të jenë më të rrezikshme se sa që mendoni, ku përveç dëmeve në ambient, ato paraqesin rrezik për udhëtimet e largëta.

Veturat e vjetra rrezikojnë të mos startojnë dhe madje të ndalen për shkak të defekteve të vjetra në gjysmë të udhëtimeve të largëta në kohë pa kohë.

Në Kosovë statistikat thonë se veturat janë mesatarisht 20 vjet të vjetra dhe ky është indikacion kryesor pse pikërisht familjet kosovare janë të rrezikuara nga udhëtimet e largëta për pushime për shkak të veturave të vjetra – ku ekzistojnë edhe shpenzime të konsiderueshme dhe të kohëpaskohshme për riparimet e tyre.

Familjet kosovare meritojnë më shumë – është koha e veturave të reja dhe pa defekte, që kanë servisim dhe garancion, e mbi të gjitha eleminojnë rrezikun në destinacionet e largëta për pushime.

Këtë në vendin tonë e mundëson top brendi i veturave, Dacia që sjellë vetura të reja ideale për pushimin tuaj me kushte fantastike si:

Mundësi financimi për 84 muaj prej 99 euro
7 vjet garancion
kasko e parë gratis
servisi i parë gratis

Përzgjedhni veturën tuaj nga Dacia me çmim tejet të volitshëm në shtëpinë më të madhe të veturave në Kosovë, te salloni i Auto Mita, ku mund t’i testoni dhe ta bëni pushimin tuaj një relaks të vërtet pa u menduar për defektet e mundshme apo komoditetin gjatë rrugës me me te dashurit tuaj.