0Shares

Pas prezantimit të 26 zotimeve, nga sot Lëvizja Vetëvendosje ka filluar një kampanjë më ndryshe në qytetin e Pejës “Zgate dorën për Pejën”.

Aktivistët e kësaj lëvizjeje, në sheshin e qytetit kanë shpërndarë këto zotime duke i zgjatur dorën qytetarëve. Lëvizja Vetëvendosje në zgjedhjet e 11 qershorit ka mbledhur rreth 10 mijë vota në këtë komunë dhe konsiderohet pretendente serioze për qeverisjen e Pejës në 4 vitet e ardhshme.

Kampanja “Zgate dorën për Pejën” do të zgjasë deri me 22 tetor, kur do të votohet për qeverisjen 4 vjeçare të Komunës së Pejës.

Bashkim Nurboja është ekonomist dhe profesor universitar me doktoraturë në Ekonomi nga Universiteti i Lubjanës dhe Master nga Universiteti i Staffordshire në Angli dhe këtë vit garon për kryetar të Pejës nga lëvizja Vetëvendosje!

Për ta shikuar kampanjën “Zgate dorën për Pejën” klikoni në videon mëposhtë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)