Kompania konsulete Denis Gafuri është një nga organizatorët kryesorë të ngjarjeve të nivelit të lartë të biznesit, ku për here të dyte sjellë në Kosovë konferencën e shumëpritur të biznesit për vitin 2019.

Konventa e II-të për menaxherët e shitjes me temën “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT” do të mbahet më 1 nëntor në Hotel VENUS Prishtinë. Në këtë ngjarje kan me qenë 12 profesionist nga vendi dhe rajoni, ku së bashku me ne do ti ndajne eksperiencat e tyre.

Konventa do të vizitohet nga shumë njerëz të suksesshëm afarist nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe vende të tjera nga rajoni, ku do të zbulojnë dhe diskutojnë sfidat më të mëdha menaxhuese, si dhe uljen e kostos dhe ekipit të orientuar dhe motivuar drejt fitimit.

Ky event është shumë i nevojshëm për të gjithë:
-Menaxherët,
-Drejtorët ekzekutivë,
-Punonjësit e nivelit të lartë dhe të mesëm,
-Menaxherët e financave dhe profesionistët,
-Drejtorët e marketingut, sigurimit shëndetësor,
-Stafin e shitjet dhe menaxherët e shërbimit për klientë,
-Sipërmarrësit,
-Pronarët e kompanive dhe udhëheqësit e ekipit si dhe pjsëmarrës në këtë ngjarje mund të jenë të gjithë ata persona që duan vetëpërmirësim.

Programi përmban momente zbavitëse, sfida, diskutime bashkëpunuese etj.

Më shumë rreth KONVENTES SE II-te klikoni këtu Më shumë rreth KONVENTES SE II-te klikoni këtu

APLIKONI TANI –Vendet janë të limituara!!!!!

Na shkruani në email: sales@denisgafuri.com apo na kontaktoni përmes tel: +383 45 510 005.