Tash e disa ditë ka filluar aplikimi për Konventën e II-të për menaxherët e shitjes dhe përkundër numrit të madh të aplikuesve që kemi pranuar deri më tani, ende kemi oferta të mira për të gjithë ju që dëshironi të jeni pjesë e kësaj Konvente.

Aplikimi është ende i hapur!

Denis Gafrui sales training është duke organizuar Konventen e II-rë për Menaxherët e shitjes me titull ““SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”” e cila do të mbahet më 1 Nëntor 2019 në Hotel VENUS Prishtine. 

Kjo konferencë vjetore është programi i vetëm që na bashkon një herë në vit për të ndarë idetë dhe çështjet tona të biznesit në shitje. Ne kemi përvojë të jashtëzakonshme nga konferenca e vitit që lam pas, ku ishin 340 pjesëmarrës nga i gjithë vendi dhe rajoni. Konventa e I-rë i ndihmoj te gjitve në zhvillimin e bashkpunimeve të reja dhe pozitive me njëri-tjetrin. Konventa po zhvillohet per te dyten here, kete here kan me qene mbi 500 pjesëmarrës nga kompani te industrive te ndryshme te shitjes siq jane bankat, kompani te sigurimit, retail, prodhuese, FMCG si dhe pjesëmarrës individual,etj.

Edhe këtë vit do të ketë folës nga Sllovenia, Britania e madhe, Zvicra, Shqiperia, si dhe shumë sipermares dhe ekspert të suksesshëm vendor. Denis Gafuri së bashku me folësit mysafir do t’i ndajnë me ne eksperiencat e ku do të diskutojnë per qasjen drejt se ardhmes si dhe shumë këshilla për sukses në karrierë.

Organizator:
-Denis Gafuri / Kosovë – Master trajner i shitjes Folës Motivues | Konsulent |Ndërmarrës.

Folësit mysafir:
-Bruno Augustoni / Zvicër, Trajner ndërkombëtar për shitje dhe komunikim.
-Jordan Berginc PHD / Slloveni – Trajner dhe këshilltar ndërkombëtar
-Mirela Sulo / Britania e Madhe themeluese e GLOBAL WOMAN.
-Shaip V. Bytyçi / Kosovë -Dekan i Fakultetit Ekonomik, Kolegji AAB, ekspert ekonomiko financiar, profesor i angazhuar në Universitetin Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri – Pronar i kompanisë “Konsulenca”
-Eglent Bici / Shqipëri – sipermarrës, Investitor në Real Estate dhe themelues Mei Raality, Speaker;

Mysafir në panel:
-Fatmir Zymberi / Kosovë – është themelues i disa kompanive shumë të suksesshme në Kosovë si JYSK , Scan Color, KFC.
-Tamer Ibrahimi / Kosovë – drejtor i marketingut në “ATALNTIC GROUP”.
-Alketa Vejsiu / Shqipëri – producente, skenariste dhe prezantuese, themeluese e Class Make Up, Class Photography, Class Dress, revista Class si dhe Class Events.
-Ermal Mamaqi / Shqipëri – Producent, ndërmarrës dhe themelues e “Ami Events”.
-Ardian Hoxha / Kosovë – themelues i ASK, DUPLEX Premium, Albafone, Green & Protein, Glam Radio, Travel Mate, dhe SushiCo.
-Diola Dosti / Kosovë & Shqipëri – PhDc në Nutrition/Food Science. CEO e linjës së kozmetikës biologjike Dbotanical si dhe platformës online Mësimet e Dioles, si dhe Lektore e lëndës së Nutricionit pranë University of Business and Technology dhe Institutit Kulinar Neranxi. Gjithashtu dhe Kandidate ne Globen Women Awards per vitin 2019.

Ky organizim është shumë i nevojshëm për të gjithë: menaxherët, punonjësit e nivelit të lartë dhe të mesëm, menaxherët e financave dhe profesionistët, menaxherët e financimit të financave, drejtorët ekzekutivë, shefi i marketingut, sigurimit shëndetësor, shitjet dhe menaxherët e shërbimit për klientë, sipërmarrësit, pronarët e kompanive dhe udhëheqësit e ekipit.

Programi përmban pauza të kafes, drekë, momente zbavitëse, sfida, diskutime bashkëpunuese, rrjetëzim, etj.

Një trajnim i vetëm me më shumë se 12 profesionist të shitjes. Këtë ditë është mundësia e gjithsecilit të mësoj më shumë mbi shitjen dhe metodat e saj.
Mos e humbni rastin të jeni pjesë e eventit më të madh të shitjes në vend.

Oferta me çmim special vlen vetëm deri më datën 15.10.2019!
Për aplikimet deri në 15 tetor çmimi i pjesëmarrjes është me 40% zbritje 99 euro.
Në këtë çmim përfshihet pjesëmarrja ditore, dreka, dy pauza të kafes, materiali punues si dhe certifikimi.

Për dy e më tepër pjesëmarrës na kontaktoni, kemi oferta te vecanta.
Gjuha e punës është shqip dhe anglisht (me përkthim simultant).

Për rezervime, pyetje apo informata plotësuese lirshëm na kontaktoni në sales@denisgafuri.com apo edhe përmes telefonit +383 45 510 005.