Kate është bërë një ikonë e stilit kombëtar me përzgjedhjet e kujdesshme të modës.

Pavarësisht nëse ajo është duke veshur një fustan super të shtrenjtë apo më të lirin, Kate na ka dhënë një listë të plotë të kombinimeve të reja për t’u mrekulluar që kur ajo u takua me Princin William në 2001.

Sidoqoftë, edhe para se të kishte një numër të madh stilistësh të gatshëm për t’i ndihmuar, Kate ishte pronarja krenare e një gardërobë shumë më të pastër.

Dhe ndërsa ne shpesh imitojmë pamjen e dukeshës në rrethana të rregullta, situata aktuale e izolimit në fakt po na inkurajon që të vishemi shumë ngjashëm me Kate para se të ishte pjesë e familjes mbretërore.

Më poshtë gjeni veshjet që Dukesha pëlqente vite më parë:

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

Foto: GettyImages

/Telegrafi/