0Shares

Që kur Verizon filloi të ofrojë të dhëna të pakufizuara LTE në rrjetin e saj përsëri, duket sikur një zjarr është ndezur në kompaninë.

Përveç shpenzimit të sasive të mëdha të parave në spektrin wireless, Verizon gjithashtu ka testuar teknologjinë e vet 5G për përdorim mobil dhe stacionar.

Verizon është bashkuar me kompaninë Ericsson me bazë në Suedi për të zhvilluar një infrastrukturë të re 5G për masat. Një antenë 5G u montua në një makinë garash dhe transmetimet u monitoruan vazhdimisht në rreth 5+ Gbps shpejtësi. Shpejtësitë më të larta të shkarkimit ishin 6Gbps.

Ata madje shkuan deri aq larg sa që bllokuan dritaret e makinës dhe i dhanë shoferit një palë syze VR që do të merrnin pamje nga një aparat fotografik që ishte ngritur mbi çatinë e makinës.

Ndërsa këto shpejtësi janë reale dhe të arritshme sot, këto gjasa nuk do të jenë realiste sapo 5G komercial të dalë jashtë. Tani për tani, prova është konceptuale, dhe tregon se Verizon ka qenë në lojën e saj për 5G.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)