LAJMI I FUNDIT:

Vendet ku jetojnë femrat me gjoksin më të madh, por që lidhet edhe me gjendjen shëndetësore

Vendet ku jetojnë femrat me gjoksin më të madh, por që lidhet edhe me gjendjen shëndetësore
(Foto: Pexels)

Një studim i fundit zbuloi se në cilat vende jetojnë gratë me gjoksin më të madh dhe më të vogël, si dhe çfarë do të thotë në të vërtetë ky atribut për shëndetin.

Derisa shumë njerëz mendojnë se “më i madh është më mirë” kur bëhet fjalë për madhësinë e gjoksit, hulumtimet e reja sugjerojnë se nuk është aspak ashtu.

Përkujdesuni për gjoksin tuaj gjatë shtatzënisë
Lexo po ashtu Përkujdesuni për gjoksin tuaj gjatë shtatzënisë

Sipas informacioneve të mbledhura nga World Data për madhësinë mesatare të gjoksit në mbarë botën, gjoksi i një gruaje mund të jetë një tregues i shëndetit të përgjithshëm.


“Gjoksi më i madh mund të gjendet në Norvegji, Islandë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara, ndërsa gjoksi më i vogël në Afrikën Qendrore dhe Azinë Juglindore”, thuhet në një njoftim nga World Data.

Nëse doni ta dini a do t’ju tradhtojë gruaja, shikojani gjoksin
Lexo po ashtu Nëse doni ta dini a do t’ju tradhtojë gruaja, shikojani gjoksin

“Në përgjithësi, vërehet se gjoksi i madh është i pranishëm shpesh në vendet ku obeziteti është gjithashtu një problem”, thuhet tutje. /Telegrafi/