LAJMI I FUNDIT:

Nëse doni ta dini a do t’ju tradhtojë gruaja, shikojani gjoksin

Nëse doni ta dini a do t’ju tradhtojë gruaja, shikojani gjoksin
Reklama

Nga dy madhësi të gjoksit çdo gjë varet – këto janë më tradhtaret

Një hulumtim ka treguar që gratë me sisë të mëdha tradhtojnë më pak, ja se çfarë konstatohet për të tjerat.


Me siguri keni dëgjuar thënien që “Madhësia është e rëndësishme”, e cila më së shpeshti ka të bëjë me organin gjenital mashkullor? Hulumtime të shumta janë përpjekur t’i përgjigjen pyetjes cila është madhësia ideale e “krenarisë”. Dhe a është e rëndësishme madhësia edhe te gratë?

Një hulumtim i fundit ka treguar që gratë me gjoks të madh janë më besnike ndaj parterit të tyre dhe nuk kanë nevojë për askënd tjetër, transmeton Telegrafi.

Hulumtuesit kanë intervistuar 1.000 gra të cilat kanë pasur afera, për të zbuluar madhësinë e gjoksit të atyre të cilat në masën më të madhe kanë tradhtuar partnerin e tyre.

Të gjitha femrat do të zhvishen nga komplekset: Çfarë madhësie të gjokseve preferojnë meshkujt?
Lexo po ashtu Të gjitha femrat do të zhvishen nga komplekset: Çfarë madhësie të gjokseve preferojnë meshkujt?

Studimi ka zbuluar që vetëm 31% e tyre kanë “gjoks të madh”, domethënë përmasën e shportës nga D-ja deri te G-ja, si edhe ato me përmasën e shportës së F-së, më së paku kanë prirje për tradhti.

Nga ana tjetër, probabiliteti më i lartë është që partnerët e tyre t’i tradhtojnë gratë me sisë më të vogla, shporta e të cilave është midis madhësisë së A-së dhe C-së.

Ato me sisë të përmasave të B-së janë më tradhtaret, madje përbën 35% të 1000 të anketuarve.

Sipas këtij hulumtimi, gratë me gjoks më të vogël janë më të prirura për afera në krahasim me zonjat, busti i të cilave është thelbësor. Dhe pse është kështu, ne mbetemi të pyesim. /Telegrafi/