Përdoruesit e Instagrami që janë viktima të hakimit, tani kanë një mënyrë të re për të rikthyer llogaritë e tyre.

Kompania amerikane njoftoi se ka bërë Instagram.com/hacked, faqen për mbështetje teknike ku përdoruesit mund të raportojnë dhe zgjedhin probleme me llogaritë e tyre, transmeton Telegrafi.

Në këtë faqe në një vend të caktuar, përdoruesit mund të kërkojnë ndihmë për rikthimin e llogarive të hakuara, të raportojnë llogaritë që në mënyrë të rrejshme prezantohen apo kërkojnë ndihmë për fjalëkalimet që i kanë harruar.

E nëse nuk mund ta raportoni llogarinë tuaj, kërkoni Instagram.com/hacked, ku në hapësirën e dedikuar për llogari, shtypni adresën qoftë në telefon mobil apo kompjuter.

Reklama

Aty do t’ju kërkohet t’i përgjigjeni disa pyetjeve të parashtruara, e mund të zgjidhni disa opsione dhe krejt në fund në numrin e juaj të telefonit do t’ju dërgohen të dhënat. /Telegrafi/

Reklama