Në tregun valutor vendas euro edhe gjatë kësaj jave vazhdon të jetë në rritje. Blihet sot me 128 lekë dhe shitet me 130 lekë.

Dollari amerikan blihet sot me 108.80 lekë dhe shitet me 110 lekë, në nivele më të forta se javën e kaluar.

Edhe paundi britanik, i vlerësuar me gati 4 për qind, blihet sot me 146 lekë dhe shitet me 147.50 lekë. Rritja e euros kundrejt monedhës vendase lekë, pas ndërhyrjes së javën e kaluar ku Banka e Shqipërisë ka krijuar rritje të të gjitha monedhave të tjera kundrejt lekut. /Telegrafi/