Në zonën strategjike të quajtur “Prishtina e Re”, po vazhdojnë punimet për jetësimin e kompleksit modern Linda Premium Residence.

Kompleksi gjigant është ndër më të popullarizuarit në vendin tonë për shkak të kushteve që i ofron për banorët e vet.

Kopshti për fëmijë, hapësirat për rekreacion, pishina, sauna, spa, fitnesi, mjeku dhe barnatorja e lagjes, e shumë gjëra tjera e bëjnë Linda Premium Residence një vendbanim ideal.

objekte të cilat lidhen mes vete përmes urave karakteristike, qe i japin nje pamje te veqant. dhe pritet të kenë parking të mjaftueshëm për të gjithë banorët.

Pjesa e brendshme e apartamenteve përbëhet prej materialeve të standardeve larta, ku përfshihen dritaret Dritare nga PVC 90mm, 8 fusha Termike, 9 mure ndarëse, 3 goma, 3 xhama, katër stinor, flot.Profil Gjerman i testuar, dhe i certifikuar me ISO (international Organization for, fshesa me sistem inovativ të pastrimit, dysheme parketi, sistemi “Smart Home”, dhe Roleta të jashtme alumini, etj.

Për t’u bërë pjesë e këtij kompleksi që i përmbush të gjitha standardet evropiane, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com