Me ndihmën e topit të vogël mund të forconi muskujt e kafazit të kraharorit, barkut, si dhe anën e brendshme të kofshëve.

Nëse e keni përdorur topin e madh për reaksion gjatë shtatzënisë, pas kthimit nga materniteti, do t’ju shërbejë për t’u ulur, transmeton Telegrafi.

Për shkak të vragave nga episiotomia apo hemorroidet, ose që të dyja njëkohësisht, gjatë ditëve të para do të keni vështirësi gjatë uljes.

Topi i butë maksimalisht lehtëson dhe nuk irriton dhe e bën të këndshëm qëndrimin ulur.

1

Anash: Me topin mbi kokë

2

Ulur: E shtypim topin me shuplaka

3

Ulur: Nën sqetull, duart të kapura, shtypim topin

/Telegrafi/