Asgjë e mirë nuk vjen nga hedhja e ushqimit, kështu që është e rëndësishme të mbani ushqimin që keni për aq kohë sa të jetë e mundur.

Ndonjëherë, gjithçka që duhet është të dish ta ruash siç duhet, transmeton Telegrafi.

Bright Side ndan disa këshilla për ruajtjen e ushqimit në mënyrën e duhur:

Manaferrat: Lani dhe ngrini ato, zgjasin deri në një vit

Perimet: Vendosni ato në kavanoz, zgjasin deri në një muaj

Mollë: Thani ato, zgjasin deri në 20 vite

Fasule: Mbajini ato në kanaçe, zgjasin deri në dy vite

Shurup panje: Ngrini atë, zgjatë përgjithmonë

Mjalti: Ruajeni nga dielli, zgjatë përgjithmonë

/Telegrafi/