Shitblerja ndër shqiptarë asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë dhe praktike. Ummah është platformë unike në trevat shqiptare që ka krijuar një vendtakim virtual mes shitësit dhe blerësit. Ajo ofron mundësi ideale që bizneset të jenë afër mijëra klientëve potencialë që janë përdorues të pfatformës tonë, FALAS dhe pa reklama të bezdisshme.

Këto janë 10 arsyet pse duhet ta shfrytëzoni rastin për të bërë tregti praktike dhe korrekte në Ummah:

Gjithçka FALAS

Platforma Ummah përmban një seri benifitesh për bizneset:

Përdorimi praktik në një aplikacion tejet cilësor
Shpalosja e produkteve të biznesit tuaj në tregun regjional
Qasja tek mijëra klientë potencialë dhe shumë benefite tjera..që të gjitha FALAS!

Shtimi i produktit për shitje zgjatë vetëm 20 sekonda

Jetojmë në një epokë kur koha është aseti ynë më i shtrenjtë! Andaj procesi i shtimit të produktit në shitje, duke përfshirë:
Fotografimin
Titullin
Përshkrimin
Lokacionin
Kategorizimin dhe
Vendosjen e çmimit,
… nuk zgjasin më shumë se 20 sekonda.

Negocim & komunikim i lehtë mes shitësit dhe blerësit

Element tejet i rëndësishëm në arritjen e marrëveshjes për shitjen e produktit është edhe negocimi i mirëfilltë mes shitësit dhe blerësit. Ummah ju mundëson një negocim tejet praktik përmes veglës së integruar brenda aplikacionit. Pas çmimit fillestar të produktit, blerësi mund të kërkojë një ofertë më të lirë. Pas arritjes së marrëveshjes, hapet mundësia e komunikimit direkt për t’u dakorduar për detajet tjera rreth pagesës dhe transportit.

Pa reklama që ju bezdisin

Reklamat shpesh kanë efekt bezdisës dhe shqetësojnë përdoruesit. Andaj, për t’iu mbajtur të fokusuar në kryerjen e pazarit tuaj, Ummah ka vendosur që të mos përmbajë ‘mobile ads’!

Qasje në tregun regjional për biznesin tuaj

Ummah është platformë që ka shtrirje të konsiderueshme në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Andaj, nëse ndonjëherë e keni menduar zgjerimin e biznesit tuaj tek vendet fqinje, me Ummah kjo është tashmë shumë e lehtë dhe pa shpenzime.

Kërkim specifik i produktit

Shumë platforma të blerjes nuk arrijnë ta shfaqin atë që juve ju intereson. Tek Ummah, kërkimi i produktit bëhet me hapa të shpejtë që ju dërgon drejtpërdrejtë tek produktet që ju interesojnë.

Platformë me qasje 24 orëshe për konsumatorët tuaj

Përdoruesit do të kenë mundësi të shikojnë produktet e kompanisë tuaj vazhdimisht gjatë 24 orëve. Ata që shfaqin interesim për produktet tuaja kur ju nuk jeni prezent online, do të mund t’ju lënë një mesazh të cilin do ta shihni sapo ta hapni aplikacionin.

Mijëra përdorues aktiv… dhe vazhdimisht po shtohen

Janë mijëra konsumatorë potencialë për produktet tuaja. Varet nga ju nëse jeni në gjendje t’u ofroni atyre produktet tuaja me kualitetin e dëshiruar dhe çmimin optimal. Ky numër i përdoruesve vazhdimisht vjen duke u shtuar. Madje, veçoritë tjera të aplikacionit ju garantojnë qasje së paku 5 herë në ditë të klientit tuaj potencial. Sigurohuni që të përfitoni nga ky rast i volitshëm.

Kategorizim praktik i produkteve

Nga produktet më të kërkuara të veshjeve të ndryshme, kozmetikës, lodrave për fëmijë, librave të dobishëm, e deri tek pajisjet shtëpiake, aksesorët për vetura dhe gjithçka tjetër është e ndarë dhe e kategorizuar në atë mënyrë që mos t’i shkaktojë huti përdoruesit.

Platformë tejet miqësore për përdoruesin

Me një dizajn atraktiv, e të lehtë për t’u naviguar dhe përdorim miqësor, Ummah shumë shpejtë do të bëhet mjeti juaj i preferuar për të bërë “pazar”.

Për të qenë më afër klientëve potencialë si biznes, apo për të shitur e blerë me lehtësi si individ, ju nuk duhet të shpenzoni asgjë, thjeshtë përfitoni nga platforma e gatshme e Ummah e cila tashmë numëron mijëra përdorues që po shtohen dita e ditës dhe në të cilën i gjeni të gjitha që ju nevojiten.

Shkarko aplikacionin në:
Android: www.ummah.io/get/android
iPhone: www.ummah.io/get/ios

Apo na ndiqni në rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Twitter  dhe website: www.ummah.io.

Artikull i sponsoruar