LAJMI I FUNDIT:

UBT, qendër e dëshmuar për trajnime profesionale

UBT, qendër e dëshmuar për trajnime profesionale

Nën moton “Partneri juaj për mësim gjatë gjithë jetës”, Akademia Ekzekutive e UBT-së për Zhvillim Profesional, tash e shumë vite është duke ofruar trajnime për të gjitha fushat e studimit dhe që momentalisht po ndiqen në mbarë botën e zhvilluar.

Reklama

 Trajnimet e përshtatura, Java Programming, Windows Server, ArchiCad, ArcGIS, Marketing Digjital dhe Advanced Microsoft Excel, janë vetëm disa nga trajnimet të cilat ofrohen nga UBT, për të cilat ligjërojnë ekspertë shumëvjeçar të fushave përkatëse.

Deri më sot, të certifikuar nga këto trajnime kanë dalë qindra të rinj, të cilët njohuritë e fituara i kanë shpërndarë nëpër vendet e tyre të punës dhe më gjerë.

 Vlerën e këtyre trajnimeve e shton edhe fakti që UBT është certifikuar ndërkombëtarisht për ofrim të trajnimeve dhe certifikimeve nga kompanitë e njohura, përfshirë Cisco Networking Academy, CompTIA Authorized Academy, Microsoft IT Academy, Android ATC Training Center, SAP University Alliance, ECDL, si dhe qendra e autorizuar testuese nga Pearson VUE. /Telegrafi/ 

Artikull i sponzorizuar