LAJMI I FUNDIT:

UBT, në muajin shkurt vjen me gjashtë trajnime të reja

UBT, në muajin shkurt vjen me gjashtë trajnime të reja

UBT, në muajin shkurt hap gjashtë trajnime të reja, të cilat do të ofrohen duke marrë në konsideratë praktikat më të mira të të mësuarit dhe duke mbledhur ekspertët më të përgatitur për të ligjëruar në trajnimet përkatëse.

Reklama

Trajnimet që do të ofrohen gjatë muajit shkurt janë unike dhe i dedikohen fushave të cilat rrallëherë ofrohen nga qendrat profesionale dhe serioze në Kosovë, kështu që përmes UBT-së e keni mundësinë që të trajnoheni dhe të njëjtat njohuri të fituara të mund t’i zbatoni me përpikëri në secilën punë që aplikoni.

Ju mund të aplikoni për të ndjekur këto trajnime:

Cisco IT Essential

MCSA – Windows Server 2016

Advanced MS Excel

Gjuhë Gjermane

Gjuhë Angleze

Intro to Programing

Për të marrë informacione mbi trajnimet apo regjistrimin, mund të shkruani në: trajnime@ubt-uni.net.

Artikull i sponzorizuar