Gjatë kësaj mesjave janë zhvilluar ndeshjet e rrethit të parë të Kupës së Kosovës.

Reklama

Në këtë rreth janë paraqitur 10 ekipe nga Liga e Dytë dhe e Tretë, ndërsa shumë prej tyre nuk kanë dashur të marrin pjesë.

Kalimin në rrethin e ardhshëm e kanë siguruar KEK-u, Opoja, Prizreni, Behar dhe Shkëndija.


Rezultatet

Sharri – KEK-u 1:2

Arbana – Opoja 1:3

Kosova VR – Prizreni 2:3

Fortuna 2022 – Behar 2:2 (4:5 pas penalltive)

Shkëndija – Vitia 3:0


/Telegrafi/