Twitter po sjell postime të rekomanduara nga njerëzit që nuk i ndiqni për të gjithë përdoruesit, njoftoi kompania të mërkurën.

Reklama

Siç bëhet e ditur, kompania po e bën këtë pasi dëshiron të “sigurojë që të gjithë në Twitter të shohin përmbajtjen më të mirë në platformë”, kështu që po i zgjeron ato edhe tek njerëzit që “mund të mos i kenë parë në të kaluarën”, transmeton Telegrafi.

Tweet-et e rekomanduara shfaqen në burimin “home” – ose jo-kronologjik, që organizon tweet-et në mënyrë algoritmike.

Ndryshimi mund të ndihmojë Twitter-in të rrisë rritjen e përdoruesve, për të cilin Elon Musk tashmë ka pohuar se ka arritur nivelet më të larta të të gjitha kohërave që kur ai e mori përsipër kompaninë. Statistikat e përmirësuara të përdoruesve mund të jenë një mënyrë e rëndësishme për të rifituar reklamuesit, megjithëse disa nga më të mëdhenjtë kohët e fundit janë distancuar nga rrjeti social.

Reklama
Reklama

Me ndryshimin e rekomandimeve, Twitter i bashkohet Meta-s në nxitjen e më shumë përmbajtjeve algoritmike dhe shënon vulën më të re të Musk në platformë.

Nëse preferoni të mos shihni tweet-et e rekomanduara në feed-in tuaj mund të kaloni në afatin kohor “latest”. /Telegrafi/