LAJMI I FUNDIT:

Trump i bëri një vizitë McDonald’s, thotë se e njeh menynë më mirë se kushdo aty

Trump i bëri një vizitë McDonald’s, thotë se e njeh menynë më mirë se kushdo aty

Ish-presidenti Donald Trump i tha një punonjësi të McDonald’s në Ohio të mërkurën se ai e njeh menynë më mirë se kushdo aty.

Reklama

Trump ndaloi te dyqani i ushqimit të shpejtë ndërsa vizitoi fshatin e Palestinës Lindore në Ohio, transmeton Telegrafi.

Në një video, të shpërndarë në Twitter nga gazeta The Recount, Trump shihet duke i thënë një arkëtari të McDonald’s se ai dëshiron të blejë ushqime për policinë dhe departamentet e zjarrfikësve të qytetit.

“Cili është specialiteti juaj sot?”, ai e pyet atë në video, përpara se t’i drejtohet një grupi mbështetësish që janë mbledhur aty për ta parë atë.

“Përshëndetje të gjithëve. Qenka një grup i bukur njerëzish!”, ai u thotë atyre, para se të shtojë: “Pra, unë e njoh këtë meny më mirë se ju. Unë ndoshta e di më mirë se kushdo këtu”. /Telegrafi/