Rezultatet do t’ju ngazëllejnë!

Kur është fjala te pllakat, posaçërisht te ato të banjës, problemi më i madh janë fugat.

Kur janë pllakat të reja, hapësira midis tyre është e pastër, mirëpo me kalimin e kohës ndotet dhe nxihet dhe bëhet posaçërisht e dukshme, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, atë që shumica nuk e dinë, një qiri i zakonshëm dylli mund ta pengojë!

Pllakat e pastra fërkoni me qiri!

Nëse ju intereson se si ndodh kjo, është shumë e thjeshtë – shtresa e hollë e dyllit e cila do të mbetet në pllaka nuk do të lejojë që midis pllakave të qëndrojë lagështia.

/Telegrafi/