LAJMI I FUNDIT:

Tri shenjat që tregojnë se martesa nuk do të zgjasë shumë

Tri shenjat që tregojnë se martesa nuk do të zgjasë shumë

Fotografja Shayla Herrington vuri në dukje tri shenja kryesore që martesa juaj mund të jetë e shkurtër.

Ajo ka arritur në këto përfundime në një bisedë me një kolege fotografe dasmash me përvojë 15-vjeçare. Pra, mund të thuhet se ato kanë studiuar mirë disa martesa.

Ja çfarë kishte për të thënë Herrington:

  1. Bashkëshorti që fotografohet pa partner

“Treguesi i parë është se nëse njëri prej bashkëshortëve bën më shumë se tri foto familjare pa bashkëshortin tjetër. Është disi logjike për mua, sepse mund të ngelesh vetëm me nënën dhe babin për disa foto, por të jesh jashtë një partneri me më shumë se tri foto, më duket paksa e dyshimtë. Në fund, dita e dasmës është një festë e marrëdhënies suaj dhe lënia jashtë e bashkëshortit në fotot e ngjarjes më të rëndësishme romantike duket pak e çuditshme”.

  1. Fjalimet që lënë jashtë njërit prej bashkëshortëve

Interesante, një tjetër pikë që Herrington vuri në dukje ishte se nëse dhëndrit ose shoqërueset e nuses nuk përmendin bashkëshortët në fjalimet e tyre, zakonisht është një ‘flamur i kuq’.

“Një tregues tjetër është se shoqërueset e nuses apo shoqëruesit e dhëndrit do të shmangin të flasin për bashkëshortin e tyre kur janë duke u përgatitur apo duke bërë dolli apo ndonjë gjë tjetër. Zakonisht është sepse ata nuk e pëlqejnë atë”.

Sa më gjatë që prisni të martoheni, aq më lehtë mund të shkurorëzoheni
Lexo po ashtu Sa më gjatë që prisni të martoheni, aq më lehtë mund të shkurorëzoheni
  1. Koha që kaloni me bashkëshortin tuaj në një martesë

Nëse nuk doni të kaloni kohë me partnerin tuaj në dasmë, sa e shëndetshme mund të jetë marrëdhënia juaj? “Momenti i fundit është se njëri nga bashkëshortët do të kalojë më shumë kohë me miqtë ose familjen në dasmë, dhe jo me bashkëshortin e tij”.

Është e qartë se ka një problem mjaft të qartë nëse kjo ndodh. Në fund të fundit, të gjitha marrëdhëniet janë të ndryshme dhe vetëm njerëzit brenda marrëdhënieve reale do ta dinë se çfarë u përshtatet atyre, apo jo? Por nëse ka shenja problemesh që mund t’i zgjidhni, ndoshta është një ide e mirë t’i shikoni ato me ndershmëri dhe të shihni se cilët hapa të ardhshëm janë më të përshtatshëm.