Kur jeni shenja e zodiakut që njihet si shpirti i festave, a keni kohë të zgjateni në një marrëdhënie të dështuar?

Pas ndarjes, Luanët janë tipi që tregon në Instagram se sa po e duan jetën e tyre të re beqare. Por pavarësisht se si Luani i zodiakut mund të dëshirojë të dalë pas ndarjes, disa marrëdhënie janë thjesht të vështira për t’u kapërcyer.

Dhe sipas astrologëve, ekzistojnë tre shenja të zodiakut që Luani do të pendohet që u nda me ta.

Dashi (21 Mars – 19 Prill)

Një shenjë e zodiakut që do të mbetet gjithmonë në mendjen e Luanit është Dashi. Në fakt, Welch dhe Daniel thonë se dashi është ai që iku. Ata janë të dy shenja zjarri që duan të provojnë gjëra të reja, kështu që jeta nuk do të bëhet kurrë e mërzitshme me këta të dy. Të dy Dashi dhe Luani janë të pavarur dhe me vullnet të fortë, kështu që asnjëri nuk do ta mbyste tjetrin. Dhe edhe pse janë të ngjashëm, ata do të sfidojnë njëri-tjetrin në mënyra që i shtyjnë të rriten individualisht.

Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)

Ashtu si Dashi, Shigjetari është një tjetër ndeshje e zjarrtë për Luanin. “Ata kanë një entuziazëm të madh për jetën dhe një dëshirë për aventura”, thotë Redfield. “Shigjetari gjithashtu i mban gjërat mjaft interesante për Luanin, dhe vlerëson personalitetin e shfaqjes së Luanit”. Luani krijues gjithmonë vjen me ide të egra për tu provuar, dhe Shigjetari aventuresk është gjithmonë gati për udhëtim. Ata janë partnerë të vërtetë në krim, dhe një çift që të tjerët duan ta kenë pranë.

Por nevoja e Shigjetarit për liri mund të shkaktojë probleme me Luanin fiks. Ndershmëria brutale e Shigjetarit gjithashtu mund të jetë paksa e tepërt për tu trajtuar nga Luani i ndjeshëm në fshehtësi. Edhe nëse Luani e di që Shigjetari nuk është më i miri për ta, ata përsëri do të pyesin veten se si mund të ishte lidhja e tyre.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Sipas Redfield, Ujori është e kundërta e Luanit në rrotën e zodiakut, gjë që natyrshëm i bën ata shumë tërheqës për Luanin. “Ujori është një shenjë ajri, e cila ushqen zjarrin e Luanit”, thotë ajo. “Këta të dy janë të ndryshëm pasi Ujori është më serioz se Luani, por ata të dy kënaqen kur janë socialë dhe të parë”. Ashtu si Luani, Ujori është një shenjë fikse që vlerëson stabilitetin dhe besnikërinë. Ata do të ndjehen sikur mund të jenë vërtet vetvetja pa u gjykuar.

Por Ujori është një shenjë shumë e pavarur që ka një reputacion për të qenë në anën e ftohtë. Kjo mund të shkaktojë pasiguri për Luanin, i cili dëshiron ngrohtësi dhe afeksion të vazhdueshëm. Pavarësisht, Luani do ta ketë të vështirë të përfundojë një marrëdhënie me shenjën e tyre të kundërt, dhe gjithmonë mund të konsiderojë kthimin prapa. /Telegrafi/