LAJMI I FUNDIT:

Tri shenjat e horoskopit që preferojnë më shumë të jenë beqar/e

Tri shenjat e horoskopit që preferojnë më shumë të jenë beqar/e

Për disa shenja të horoskopit, të qenit beqar është krejtësisht një zgjedhje – ata e preferojnë këtë gjë

Reklama

Një analizë e thellë në grafikun tuaj të lindjes astrologjike mund të zbulojë një kuptim më të thellë të nevojave tuaja dhe pse mund të jeni një nga shenjat e zodiakut që ka më shumë gjasa të qëndroni vetëm.

Shenja juaj e Venerës, për shembull, ju tregon të gjitha gjërat romantike, duke përfshirë edhe gjuhët tuaja të dashurisë. Nëse Afërdita është e vendosur në Ujorin introvert në grafikun tuaj të lindjes, mund të preferoni më shumë miqësitë sesa marrëdhëniet romantike.

Virgjëresha

Standardet e askujt nuk janë aq të larta sa ato të Virgjëreshës: Është deri në përsosmëri. Shenja e tokës që ka të bëjë vetëm me vetë-kujdesin, kështu që bëjnë gjithçka që munden për të mbrojtur energjinë e tyre, edhe nëse kjo do të thotë të heqin dorë nga një marrëdhënie.

“Virgjëreshat janë tejet ‘single’ sepse kanë frikë se mos humbasin identitetin e tyre në një partneritet”, thotë Desiree Roby Antila, astrologe dhe autore e Sun Signs in Love për Bustle.

“Në zemrën e tyre, preferojnë të jenë vetëm sesa me partnerin e gabuar.”

Shigjetari

Shenja e Shigjetarit mërzitet shumë lehtë. Ata duan të evoluojnë vazhdimisht, gjë që nuk është gjithmonë e përshtatshme kur janë në një marrëdhënie. Plus, ideja e ndonjë gjëje serioze largon një shenjë zjarri argëtuese si Shigjetari kështu që ata do të preferojnë të jenë të pavarur sesa të marrin përgjegjësinë e një marrëdhënieje.

“Shigjetari është shpirti i lirë, duke parë përgjithmonë drejt horizontit të gjerë”, shpjegon Antila.

“Të mbahen në një vend për një kohë shumë të gjatë bie ndesh me filozofinë e tyre për të jetuar jetën, e cila kërkon që ata të gjejnë një partner që u jep lirinë për të zgjeruar horizontet e tyre.”

Ujori

Pavarësia e Ujorit është jashtëzakonisht e vlefshme për ta. Ata janë të kënaqur duke i bërë gjërat vetëm dhe preferojnë një jetë që nuk varet nga pritshmëritë e një marrëdhënieje. Ujorët priren të vënë në dyshim dhe të sfidojnë status quo-në, përfshirë edhe kur bëhet fjalë për dashurinë.

“Ujori ka qejf të bëjë çfarëdo që ata e shohin të arsyeshme pa pasur nevojë realisht për një marrëdhënie konvencionale deri në fund të ditëve të tyre”, shpjegon Antila.

“Me Uranin e çmendur si sundimtarin e tyre, ata janë të vështirë të parashikohen dhe akoma më vështirë të mbyllen. Elementi i tyre i ajrit kërkon gjithashtu dikë inteligjent dhe me presion të ulët.” /Telegrafi/