Në fshatin Saraishtë të Ferizajt, ka ndodhur një aksident trafiku mes një veture dhe një treni.

Sipas raportit të policisë, si pasojë e këtij aksidenti përveç dëmeve materiale lëndime trupore ka pësuar vozitësi i veturës.

I njëjti është dërguar për tretman mjekësor./Telegrafi/