Këtu janë ushtrimet intensive me të cilat do të digjni kalori dhe do të arrini formën. Para verës për të shkuar në plazh pa u brengosur

Ne tashmë kemi mësuar për emrin e Magnus Lygdback, trajnerit të personave të famshëm – veçanërisht aktorëve.

I fundit në një seri yjesh që stërviti Magnus është edhe Wonder Woman – Gal Gadot, transmeton Telegrafi.

Magnus nëpërmjet Youtube gjatë muajve të fundit, herë pas here na jep përmbajtje të mirë, nganjëherë na jep diçka që tashmë e dimë, por është pa dyshim e dobishme ta përsërisim.

Ju do të duhet ta bëni këtë për më shumë se 9 minuta. Njëqind herë më shumë, por çdo minutë që ushtroni është një minutë që nuk uleni në prapanicë.

/Telegrafi/