Trenat mund të jenë të nxehtë dhe të tejmbushur, por ky tren që po nisej nga një stacion në Mumbai kalon çdo limit.

Udhëtare të shumta kishin mbushur platformën para se të arrinte treni, ndërsa edhe përkundër tollovisë dhe shtyrjeve të shumta, disa nuk mund të hyjnë brenda, transmeton Telegrafi.

Raportohet se kjo situatë është e shpeshtë në këtë stacion në Thane, pasi në atë zonë industriale ka shumë të punësuar.

Videoja e postuar më poshtë, tregon momentin e ndalimit kur dalin udhëtarët, ndërsa brenda përpiqen të hyjnë të tjerët. /Telegrafi/