E keni parë këtë qytet në filma, ose ndoshta e keni vizituar. San Francisko në SHBA është renditur si i pari ndër qytetet më të mira në botë.

Sipas Time Out, ajo që e bën qytetin të meritoj këtë epitet është fakti se ndër të tjera, ai ka pasur një “një nga masat më të rrepta drejt COVID-19 në SHBA”.

Kur gjërat dukeshin të vështira, kishte një “frymë komunizmi” të dëshmuar në qytet, ku bizneset provonin gjëra të reja për të qëndruar në këmbë.

Kjo listë u krijua bazuar në përgjigjet në çdo kategori në sondazh, së bashku me njohuritë nga redaktorët dhe ekspertët e Time Out në të gjithë botën.

Reklama

Ndërsa lista përfshinte 37 qytete nga e gjithë bota, 10 më të mirat janë:

Reklama

10. Tokio, Japoni

9. Porto, Portugali

8. Tel Aviv, Izrael

7. Pragë, Republika Çeke

6. Montreal, Kanada

5. New York, SHBA

4. Kopenhagën, Danimarkë

3. Manchester, Mbretëri e Bashkuar

2. Amsterdam, Holandë

1. San Francisco, Kaliforni, SHBA

/Telegrafi/