Dormeo, këtë vit si sponsor i argjendtë i ditës botërore të gjumit, ndër aktivitete të shumta ka hapur edhe konkursin për “gjumash ekspert” për herë të dytë në Kosovë.

Më mijëra aplikacione të mbledhura,  qindra telefonata dhe intervista po bëhen për të përzgjedhur 6 gjumashët ekspertë që do të bëjnë punën e ëndrrave për 8 orë, duke fjetur në dyshekët Dormeo. Për 8 orë gjumë, secili nga ta do të fitoj shumën në vlerë 100€.

Aplikacioni për gjumash ekspert është i hapur vetëm deri me datën 13 Mars. Ftoheni  edhe ju të aplikoni për punën e ëndrrave – punë kjo që po mbledh gjumashët ekspert anembanë Kosovës. Apliko duke KLIKUAR KËTU!

Dormeo, si ekspert i gjumit ka bashkuar forcat me Shoqatën e ditës Botërore të Gjumit në rritjen e ndërgjegjësimit ndaj gjumit kualitativ, që është faktori më i rëndësishëm për shëndetin dhe mirëqenien e secilit.

Konkursi “gjumash ekspert” organizohet  që të ju ofroj mundësinë t’i testoni produktet premium të gjumit, ashtu që ju t’i vlerësoni ato nga këndvështrimi dhe eksperienca juaj personale dhe t’i bashkkëndani ato me ne!

Krahas konkursit që po thyen rekordin me mijëra aplikacione, në Dormeo po vazhdon kampanja e zbritjeve më të MËDHA të vitit, me zbritje deri në -70% në të gjitha produktet e gjumit.

Vetëm nga 8 – 18 MARS, Dormeo ju ofron zbritjet deri në -70% në të gjitha kategoritë, duke filluar nga dyshekët, jorganët, jastëkët, çarçafët dhe aksesorët dekorues e praktik. Festoni me ne dhe përfitoni nga ofertat më të mira të vitit duke klikuar KËTU ose telefononi në numrin pa pagesë 0800 100 90.

(artikull i sponsorizuar)