Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka promovuar kryeqytetin e Kosovës, Prishtinën, duke shpërndarë një video me pamje të qytetit.

Thaçi tha se Prishtina është vendi me rininë, energjinë dhe gjallërinë më unike në rajon.

“Prishtina, vendi me rininë, energjinë dhe gjallërinë më unike në rajon”, ka shkruar Thaçi./Telegrafi/