Studenti i paemëruar që ishte për vizitë në një pjesë malore të Kolorados së Shteteve të Bashkuara, tentoi të kalëroi një kalë të egër.

Megjithëse u ngjitë, 18-vjeçari nuk arriti të qëndronte as një sekondë mbi shpinën e kafshës dhe ra keq për toke, transmeton Telegrafi.

“Kur një i ri asfalti, dëshiron të bëhet kaoboj’ si dhe “ngjarja përfundoi ashtu siç pritej, për fat të mirë pa lëndime”, ishin dy prej komenteve të shumta.

Njohësit e kuajve të egër, rekomandojnë që mos të bëhen përpjekje as për t’ju afruar këtyre kafshëve që zakonisht qëndrojnë në grup. Aq më pak, të tentohet për t’i kalëruar. /Telegrafi/