Kjo do të dukej një pyetje e çmendur ndoshta për ju, por jo edhe për një person që ka guxuar të bëjë një gjë të tillë.

Reklama

Gjegjësisht, një video e postuar në mediat sociale tregon një person të panjohur duke larë një iriq – duke përdorur edhe sapun.

Videoja tërhoqi vëmendjen për faktin se bëhet fjalë për një kafshë me gjemba dhe larja e një iriqi mund të shkaktojë lëndime. /Telegrafi/