Distributori i autorizuar, Auto Mita, ende po e vazhdon kampanjën e suksesshme, ku qytetarët mund ta dërgojnë veturën e tyre të përdorur për ta vazhduar vitin me një veturë të re.

Pra, asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë që të bëheni me veturë të re me 0.00km të kaluara.

Mjafton që ta dërgoni tek Auto Mita veturën që e përdorni, ku ata ta vlerësojnë disa mijë dhe ju ktheheni në shtëpi me veturë të re.

Këtë kampanjë veçse e kanë shfrytëzuar qytetarë të shumtë, duke i dërguar veturat e tyre të tipit Golf, Audi, VW Passat, Skoda Octavia, etj. për t’i ndërruar me veturë të re të tipit Captur, Megane, Clio, Nissan Qashqai, etj.

Mos harroni se oferta vlen edhe për juve – prandaj shkoni me veturën e vjetër te Auto Mita dhe kthehuni në shtëpi me veturë të re!