LAJMI I FUNDIT:

Të gjitha brendet e njohura të laptopëve i gjeni në Gorenje Department Store

Të gjitha brendet e njohura të laptopëve i gjeni në Gorenje Department Store

Laptopë nga goSmart Electronics, bëj më shumë, eksploro më shumë, fito më shumë!

GoSmart Electronics ofron një gamë të gjerë të laptopëve me teknologji të avancuar të cilat mund të ju ndihmojnë në përditshmëri, janë të përshtatshëm si për perdorim personal, ashtu edhe për përdorim biznesor, programim, dizajn etj.

Laptopët në GoSmart Electronics janë të pajisur me karakteristika të ndryshme që mund të përshtaten me nevojat dhe buxhetin tuaj, Duke ju ofruar çmime super konkuruese ju mund të pajiseni me laptopë që përfshinë procesor të fuqishëm, ekran me rezolucion të lartë, sistem operativ, memorie të mjaftushme dhe shumë karakteristika të tjera.

GoSmart Electronics mund të gjeni të gjitha llojet e procesorëve duke filluar nga Pentium, Celeron, Amd Athlon e deri tek procesorët më të fuqishem i3, AMD Ryzen 3, i5, AMD Ryzen5, i7, AMD Ryzen 7.

Ju gjithashtu keni mundësinë të shtoni shpejtsinë e laptopit duke rritur Ram Memorien ku instalimi nga ana jonë është GRATIS.

Kapaciteti i laptopit mund gjithashtu të shtohet në bazë të kërkesës së klientit, duke pasur mundësi shtimi nga 250GB deri në 1TB ku montimi dhe konfigurimi është GRATIS.

Ndjehuni të sigurt me zgjedhjet në Gorenje Department Store pasi garancioni është valid, ku brendi Dell posedon 5 vite garancion, Acer 2 vjet dhe brendet tjera minimalisht 1 vjet.

N’Gorenje Department Store mundesh me ble laptopë.

Artikull i sponzorizuar