Microsoft, Mojang dhe Secretlab kanë bashkëpunuar për të bërë një karrige speciale Minecraft.

Karrigia është e mbuluar me një pëlhurë të veçantë – është e rehatshme dhe e sigurt, dhe më e rëndësishmja për lojtarët, është e lehtë për t’u larë.

“Avantazhi” kryesor i kësaj karrigeje me temë është se ato duken si Creepers nga video-lojë Minecraft.

Kjo e fundit është një nga lojërat më të njohura në botë, kështu që kjo është një lëvizje e shkëlqyeshme nga kompanitë në anën e marketingut.

Natyrisht, karrigia është krijuar për të siguruar uljen e duhur gjatë lojës Minecraft, e cila mund të zgjasë një kohë shumë të gjatë. Çmimi i karriges është 550 dollarë. /Telegrafi/