0Shares

Shumë shpesh, më pak domethënë më shumë. Së paku ky është vizioni i kamerës Take Frame.

Në vend të një ekrani tradicional dhe një këndi për gjetjen e kuadrit ideal, kamera e Take Frame mund të ndahet dhe përdoret për të kornizuar me dorë ose për të prerë fotot sipas dëshirës tuaj.

Në këtë kamerë, asnjë port USB nuk është i dukshëm, kështu që ne jemi duke supozuar që përdoruesit ose do të jenë në gjendje të lidhin direkt pajisjen me një kompjuter për transferimin e fotove, ose nëpërmjet rrjetit WiFi.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)