LAJMI I FUNDIT:

zgjedhjet e 23 prillit

27 Artikuj

KQZ-ja vendos të shkatërrojë materialin e zgjedhjeve të 23 prillit në veri

KQZ-ja vendos të shkatërrojë materialin e zgjedhjeve të 23 prillit në veri

Kosovë
Jabllanoviq flet për mundësinë e zgjedhjeve të reja në veri dhe synimin për ta larguar Listën serbe nga pushteti

Jabllanoviq flet për mundësinë e zgjedhjeve të reja në veri dhe synimin për ta larguar Listën serbe nga pushteti

Elfije Boletini