LAJMI I FUNDIT:

Virginia Woolf

15 Artikuj

Paralajmërimet për një vepër të Virginia Woolfit!

Paralajmërimet për një vepër të Virginia Woolfit!

Cult+
Lumturia gjendet te qetësia e gjërave të zakonshme

Lumturia gjendet te qetësia e gjërave të zakonshme

Fjala+
Gratë dhe letërsia

Gratë dhe letërsia

Fjala+
Vetëvrasja e poetëve: Efekti Sylvia Plath

Vetëvrasja e poetëve: Efekti Sylvia Plath

Cult+
Ka diçka që nuk duhet ta çosh dëm nga jeta … është vetë jeta!

Ka diçka që nuk duhet ta çosh dëm nga jeta … është vetë jeta!

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1941: Shqipëria i shpall luftë BRSS-së, fillon periudha e njohur si “Tri ditë Shipni”

Viti 1941: Shqipëria i shpall luftë BRSS-së, fillon periudha e njohur si “Tri ditë Shipni”

Agron Shala
Kafkaeskja e “mutacioneve” të Francis Kirpsit

Kafkaeskja e “mutacioneve” të Francis Kirpsit

Cult+
Romani që ndryshoi mënyrën se si e perceptojmë kohën

Romani që ndryshoi mënyrën se si e perceptojmë kohën

Analiza
Adeline Virginia Stephen, jeta dhe veprat

Adeline Virginia Stephen, jeta dhe veprat

Fjala+
“Po çmendem përsëri”

“Po çmendem përsëri”

Fakte
Historia e shëmtisë

Historia e shëmtisë

Fakte
Tragjedi brenda një portreti gruaje

Tragjedi brenda një portreti gruaje

Cult+
Gjashtëmbëdhjetë shkrimtarët që bënë vetëvrasje

Gjashtëmbëdhjetë shkrimtarët që bënë vetëvrasje

Fakte
Letra e vetëvrasjes së shkrimtares së madhe

Letra e vetëvrasjes së shkrimtares së madhe

Fakte