LAJMI I FUNDIT:

Ka diçka që nuk duhet ta çosh dëm nga jeta … është vetë jeta!

Ka diçka që nuk duhet ta çosh dëm nga jeta … është vetë jeta!

Nga: Virginia Woolf
Përktheu: Elona Caslli

Reklama

Çfarëdo që të ndodhë, qëndro gjallë.

Mos vdis, para se të vdesësh me të vërtetë.

Mos e humb veten, mos e humb shpresën, mos e humb drejtimin.

Qëndro gjallë me mish e me shpirt, me çdo qelizë të trupit tënd, me çdo fibër të lëkurës sate.

Qëndro gjallë, mëso, studio, mendo, lexo, ndërto, shpik, krijo, flit, shkruaj, ëndërro, projekto.

Qëndro gjallë, qëndro gjallë brenda vetes, qëndro gjallë edhe jashtë vetes, mbushe veten me ngjyrat e botës, mbushe veten me paqe, mbushe veten me shpresë.

Qëndro gjallë me gëzim.

Ka vetëm diçka që nuk duhet ta çosh dëm nga jeta dhe ajo është vetë jeta.