LAJMI I FUNDIT:

Turistët e Huaj

16 Artikuj

Fluks turistësh në alpet e Shqipërisë, kryesojnë të huajt

Fluks turistësh në alpet e Shqipërisë, kryesojnë të huajt

Shqipëri
Temperaturat e larta, rriten thirrjet e turistëve në Urgjencë

Temperaturat e larta, rriten thirrjet e turistëve në Urgjencë

Shqipëri
U bllokuan në gjirin e Filikurit në Himarë, shpëtohen dy turistët amerikanë

U bllokuan në gjirin e Filikurit në Himarë, shpëtohen dy turistët amerikanë

Shqipëri
U përplasën nga një masiv rëre në Kepin e Rodonit dhe ngecën në det, shpëtohen katër turistë italianë

U përplasën nga një masiv rëre në Kepin e Rodonit dhe ngecën në det, shpëtohen katër turistë italianë

Shqipëri
Mbi 600 turistë amerikanë mbërrijnë në Durrës

Mbi 600 turistë amerikanë mbërrijnë në Durrës

Shqipëri
Thethi “pushtohet” nga turistët, vizitorë nga bota vërshojnë në alpet shqiptare

Thethi “pushtohet” nga turistët, vizitorë nga bota vërshojnë në alpet shqiptare

Shqipëri
Afro 3000 turistë të huaj vizituan Beratin në tre muajt e parë të vitit

Afro 3000 turistë të huaj vizituan Beratin në tre muajt e parë të vitit

Shqipëri
Mbi 42 mijë vizitorë në hotelet e Kosovës gjatë muajit dhjetor

Mbi 42 mijë vizitorë në hotelet e Kosovës gjatë muajit dhjetor

Ekonomi
Tetori është muaji që ka sjellë në Maqedoninë e Veriut me shumë turistë të huaj

Tetori është muaji që ka sjellë në Maqedoninë e Veriut me shumë turistë të huaj

Maqedonia e Veriut
Mbi 40 mijë turistë vizituan Kosovën gjatë shtatorit

Mbi 40 mijë turistë vizituan Kosovën gjatë shtatorit

Ekonomi
Eurostat: Shqipëria e treta në Evropë për rritjen e fluturimeve në 2021

Eurostat: Shqipëria e treta në Evropë për rritjen e fluturimeve në 2021

Shqipëri
Rritje vjetore me 32 për qind i numrit të turistëve të huaj në Shqipëri, regjistrohet niveli më i lartë historik

Rritje vjetore me 32 për qind i numrit të turistëve të huaj në Shqipëri, regjistrohet niveli më i lartë historik

Shqipëri
Rritet numri i turistëve që vizituan Shqipëri në janar, mbi 60,000 vetëm nga Kosova

Rritet numri i turistëve që vizituan Shqipëri në janar, mbi 60,000 vetëm nga Kosova

Shqipëri
Parku natyror i Zagorisë tërheq turistët e huaj

Parku natyror i Zagorisë tërheq turistët e huaj

Shqipëri
Pesë orë të bllokuar në humnerë, si u shpëtuan turistët e huaj në Theth (Video)

Pesë orë të bllokuar në humnerë, si u shpëtuan turistët e huaj në Theth (Video)

Shqipëri
Vetëm këtë vit mbi 10 milionë turistë të huaj në Antalya

Vetëm këtë vit mbi 10 milionë turistë të huaj në Antalya

Të Tjera