LAJMI I FUNDIT:

Samiti i Ballkanit Perëndimor Prishtinë

16 Artikuj

Shefi i BERZH-it për Ballkanin: Rritja ekonomike e Kosovës për vitin 2022 nuk do të jetë më shumë se 4 për qind

Shefi i BERZH-it për Ballkanin: Rritja ekonomike e Kosovës për vitin 2022 nuk do të jetë më shumë se 4 për qind

Albert Spahiu
Biznesmeni izraelit Itai Green: Kosova ka potencial të madh për t’u zhvilluar, do t’i sjellim praktikat më të mira

Biznesmeni izraelit Itai Green: Kosova ka potencial të madh për t’u zhvilluar, do t’i sjellim praktikat më të mira

Albert Spahiu
Forumi për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, Samiti i Ballkanit Perëndimor në Prishtinë dhe vendimi i ri i Qeverisë për targat – top lajmet e javës

Forumi për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, Samiti i Ballkanit Perëndimor në Prishtinë dhe vendimi i ri i Qeverisë për targat – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Samiti i Ballkanit Perëndimor në Prishtinë – Qeveria ndan 92 mijë euro për subvencionimin e tij

Samiti i Ballkanit Perëndimor në Prishtinë – Qeveria ndan 92 mijë euro për subvencionimin e tij

Kosovë
Samiti rajonal për sigurinë, paqen e ekonominë – deklarata e Kurtit, ambasadorit Hovenier, Peach e Mitchell  

Samiti rajonal për sigurinë, paqen e ekonominë – deklarata e Kurtit, ambasadorit Hovenier, Peach e Mitchell  

Kosovë
Murati: Përkundër krizave, ekonomia e Kosovës është në nivel të shëndoshë

Murati: Përkundër krizave, ekonomia e Kosovës është në nivel të shëndoshë

Biznes
Bizneset në Samitin e Ballkanit kërkojnë dialog dhe bashkëpunim institucional

Bizneset në Samitin e Ballkanit kërkojnë dialog dhe bashkëpunim institucional

Biznes
Mitchell: Rusia do të kompensojë humbjet në Ukrainë duke shkaktuar jostabilitet në Ballkan

Mitchell: Rusia do të kompensojë humbjet në Ukrainë duke shkaktuar jostabilitet në Ballkan

Kosovë
Stuart Peach: Mbështesim anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Stuart Peach: Mbështesim anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Kosovë
Hovenier: SHBA-ja është shumë e përqendruar rreth Ballkanit Perëndimor

Hovenier: SHBA-ja është shumë e përqendruar rreth Ballkanit Perëndimor

Kosovë
Ish-kryeministri i Greqisë: Vendet e Ballkanit të bashkëpunojnë për rrugën e tyre drejt BE-së

Ish-kryeministri i Greqisë: Vendet e Ballkanit të bashkëpunojnë për rrugën e tyre drejt BE-së

Kosovë
Schulz i ashpër me BE-në dhe Beogradin për qëndrimet e tyre ndaj luftës në Ukrainë

Schulz i ashpër me BE-në dhe Beogradin për qëndrimet e tyre ndaj luftës në Ukrainë

Kosovë
Samiti rajonal për sigurinë, ekonominë dhe paqen në Ballkan përmes fotografive

Samiti rajonal për sigurinë, ekonominë dhe paqen në Ballkan përmes fotografive

Elfije Boletini
Kurti: Serbia i ka mbyllur sytë para agresionit rus

Kurti: Serbia i ka mbyllur sytë para agresionit rus

Kosovë
Gjithçka nga Samiti i Ballkanit Perëndimor në Prishtinë

Gjithçka nga Samiti i Ballkanit Perëndimor në Prishtinë

Kosovë
Në Prishtinë do të mbahet samiti rajonal për sigurinë, ekonominë dhe paqen në Ballkan – organizuar nga The Economist

Në Prishtinë do të mbahet samiti rajonal për sigurinë, ekonominë dhe paqen në Ballkan – organizuar nga The Economist

Siguri