LAJMI I FUNDIT:

Rubla ruse

28 Artikuj

Rusia rrit normat e interesit në 12 për qind, rubla bie në nivelit më të ulët në 17 muaj

Rusia rrit normat e interesit në 12 për qind, rubla bie në nivelit më të ulët në 17 muaj

Botë
Rubla ruse bie afër nivelit më të ulët të 17 muajve

Rubla ruse bie afër nivelit më të ulët të 17 muajve

Botë
Bie ndjeshëm vlera e rublës ruse, niveli më i ulët në 15 muajt e fundit

Bie ndjeshëm vlera e rublës ruse, niveli më i ulët në 15 muajt e fundit

Botë
Rusia nuk po i publikon të dhënat ekonomike, fsheh efektin e sanksioneve perëndimore

Rusia nuk po i publikon të dhënat ekonomike, fsheh efektin e sanksioneve perëndimore

Botë
Rubla ruse vazhdon të zhvlerësohet

Rubla ruse vazhdon të zhvlerësohet

Botë
Zëvendëssekretari amerikan i Thesarit: Përpjekja e Rusisë për të mbështetur rublën do t’i ‘shterë’ burimet e saj të luftës

Zëvendëssekretari amerikan i Thesarit: Përpjekja e Rusisë për të mbështetur rublën do t’i ‘shterë’ burimet e saj të luftës

Botë
Çfarë qëndron pas kërkesës së Putinit që gazi rus të paguhet në rubla?

Çfarë qëndron pas kërkesës së Putinit që gazi rus të paguhet në rubla?

Hakim Kasami
Katër javët e luftës kanë dëmtuar rëndë ekonominë e Rusisë, qytetarët po përjetojnë krizë financiare

Katër javët e luftës kanë dëmtuar rëndë ekonominë e Rusisë, qytetarët po përjetojnë krizë financiare

Botë
Shtrenjtohet jeta e qytetarëve rusë, brenda një jave çmimet rriten me më shumë se 14 për qind

Shtrenjtohet jeta e qytetarëve rusë, brenda një jave çmimet rriten me më shumë se 14 për qind

Botë
Çfarë do të nënkuptonte falimentimi financiar i Rusisë?

Çfarë do të nënkuptonte falimentimi financiar i Rusisë?

Botë
Pse Rusia nuk do të mund të jetë në gjendje të paguajë borxhet?

Pse Rusia nuk do të mund të jetë në gjendje të paguajë borxhet?

Botë
Rusisë i bllokohet gjysma e rezervës së saj financiare

Rusisë i bllokohet gjysma e rezervës së saj financiare

Botë
Banka Qendrore e Rusisë kufizon tërheqjen e parave në valutë të huaj

Banka Qendrore e Rusisë kufizon tërheqjen e parave në valutë të huaj

Botë
Rubla ruse zhvlerësohet në një nivel të ri rekord kundrejt dollarit

Rubla ruse zhvlerësohet në një nivel të ri rekord kundrejt dollarit

Botë
Kriza ekonomike në Rusi, dyqanet në vend kufizojnë shitjen e produkteve ushqimore

Kriza ekonomike në Rusi, dyqanet në vend kufizojnë shitjen e produkteve ushqimore

Botë
Aksionet e bankës shtetërore ruse Sberbank bien në nivel rekord, qytetarët në radhë të gjata për të tërhequr para

Aksionet e bankës shtetërore ruse Sberbank bien në nivel rekord, qytetarët në radhë të gjata për të tërhequr para

Botë
Vazhdon rënia e ekonomisë së Rusisë, rubla zhvlerësohet në nivel rekord

Vazhdon rënia e ekonomisë së Rusisë, rubla zhvlerësohet në nivel rekord

Botë
Rubla ruse bie në nivelin më të ulët historik

Rubla ruse bie në nivelin më të ulët historik

Botë
Rreziqet gjeopolitike të Rusisë zhvlerësojnë valutën dhe bursën vendase

Rreziqet gjeopolitike të Rusisë zhvlerësojnë valutën dhe bursën vendase

Botë
Borxhi publik në Rusi rritet në 277 miliardë dollarë

Borxhi publik në Rusi rritet në 277 miliardë dollarë

Botë
Rubla ruse zhvlerësohet pas komenteve të presidentit Biden se Putin është ‘një vrasës’

Rubla ruse zhvlerësohet pas komenteve të presidentit Biden se Putin është ‘një vrasës’

Botë
Çmimet e ushqimeve në Rusi u rritën 7.5 herë më shumë sesa në BE

Çmimet e ushqimeve në Rusi u rritën 7.5 herë më shumë sesa në BE

Botë
Bien për 5 miliardë dollarë rezervat monetare në Rusi

Bien për 5 miliardë dollarë rezervat monetare në Rusi

Botë
Zhvlerësohet rubla ruse, në nivele më të ulëta kundrejt dollarit

Zhvlerësohet rubla ruse, në nivele më të ulëta kundrejt dollarit

Botë