LAJMI I FUNDIT:

Njësia Speciale Intervenuese

18 Artikuj

Policia e Kosovës sqaron kompetencat e Njësisë Speciale Interevenuese

Policia e Kosovës sqaron kompetencat e Njësisë Speciale Interevenuese

Siguri
Një ditë me Njësinë Speciale Intervenuese – heronjtë e Banjskës

Një ditë me Njësinë Speciale Intervenuese – heronjtë e Banjskës

Siguri
Pamje nga protesta e Njësitit Special Intervenues

Pamje nga protesta e Njësitit Special Intervenues

Elfije Boletini
Njësiti Special Intervenues sot në protestë, bashkë me ta edhe Sindikata e Policisë së Kosovës

Njësiti Special Intervenues sot në protestë, bashkë me ta edhe Sindikata e Policisë së Kosovës

Kosovë
Nuk arritën marrëveshje me Kurtin, njësitë speciale paralajmërojnë sërish protestë për të shtunën

Nuk arritën marrëveshje me Kurtin, njësitë speciale paralajmërojnë sërish protestë për të shtunën

Kosovë
PDK e LDK kërkojnë nga qeveria t’i plotësojë kërkesat e policisë

PDK e LDK kërkojnë nga qeveria t’i plotësojë kërkesat e policisë

Kosovë
Mosreflektimi i Qeverisë, njësitë speciale u kthehen planeve për protesta

Mosreflektimi i Qeverisë, njësitë speciale u kthehen planeve për protesta

Siguri
Nuk pati marrëveshje për shtesat, Kurti për takimin me NJSI-në: Vlera është caktuar me kujdes dhe duke pasur parasysh kufizimet

Nuk pati marrëveshje për shtesat, Kurti për takimin me NJSI-në: Vlera është caktuar me kujdes dhe duke pasur parasysh kufizimet

Kosovë
Qeveria miraton shtesat e rrezikshmërisë për policët

Qeveria miraton shtesat e rrezikshmërisë për policët

Kosovë
S’ka marrëveshje mes Kurtit dhe Njësisë Speciale Intervenuese të Policisë

S’ka marrëveshje mes Kurtit dhe Njësisë Speciale Intervenuese të Policisë

Kosovë
​Përfundon takimi i Kurtit me përfaqësuesit e Njësisë Speciale Intervenuese

​Përfundon takimi i Kurtit me përfaqësuesit e Njësisë Speciale Intervenuese

Siguri
Ish-koloneli: Nëse NJSI trajtohet veçmas nga zyrtarët e tjerë të Policisë, shkaktohen përçarje

Ish-koloneli: Nëse NJSI trajtohet veçmas nga zyrtarët e tjerë të Policisë, shkaktohen përçarje

Siguri
Takimi i Kurtit me Njësinë Speciale, ish-ushtaraku Veseli: Pa paqe sociale, nuk mund të garantohet siguria e vendit

Takimi i Kurtit me Njësinë Speciale, ish-ushtaraku Veseli: Pa paqe sociale, nuk mund të garantohet siguria e vendit

Siguri
Takimi i Kurtit me Njësinë Speciale Intervenuese, i pranishëm edhe Sveçla

Takimi i Kurtit me Njësinë Speciale Intervenuese, i pranishëm edhe Sveçla

Kosovë
Takimi i Kurtit vetëm me NJSI-në i papranueshëm për Sindikatën, Zeqiri: Ku po mbetet pjesa tjetër e Policisë?

Takimi i Kurtit vetëm me NJSI-në i papranueshëm për Sindikatën, Zeqiri: Ku po mbetet pjesa tjetër e Policisë?

Donjeta Zeqiraj
Kurti sot takon Njësinë Speciale Intervenuese të Policisë

Kurti sot takon Njësinë Speciale Intervenuese të Policisë

Kosovë
Thotë se ka qëndrim racional për shtesat e rrezikshmërisë, Kurti: NJSI do t’i ketë 150 euro në muaj dhe nuk është pak

Thotë se ka qëndrim racional për shtesat e rrezikshmërisë, Kurti: NJSI do t’i ketë 150 euro në muaj dhe nuk është pak

Kosovë
Pezullohet protesta e NJSI-së, Kurti nuk premton ndryshim vendimesh

Pezullohet protesta e NJSI-së, Kurti nuk premton ndryshim vendimesh

Kosovë