LAJMI I FUNDIT:

Nexhat Krasniqi

19 Artikuj

Komisioni Disiplinor e largon nga shërbimi civil Nexhat Krasniqin, të sanksionuarin nga SHBA-ja

Komisioni Disiplinor e largon nga shërbimi civil Nexhat Krasniqin, të sanksionuarin nga SHBA-ja

Kosovë
Aliu kërkon masa disiplinore ndaj Nexhat Krasniqit, të sanksionuar nga amerikanët: Kemi raporte speciale me SHBA-në

Aliu kërkon masa disiplinore ndaj Nexhat Krasniqit, të sanksionuar nga amerikanët: Kemi raporte speciale me SHBA-në

Kosovë
Miftaraj reagon ndaj Krasniqit: Keqpërdorimi i detyrës zyrtare është nana dhe baba e veprës penale të korrupsionit

Miftaraj reagon ndaj Krasniqit: Keqpërdorimi i detyrës zyrtare është nana dhe baba e veprës penale të korrupsionit

Kosovë
SHBA e futi në listë të zezë, reagon Nexhat Krasniqi: Kurrë në jetë nuk jam dënuar për korrupsion as për marrje ryshfeti

SHBA e futi në listë të zezë, reagon Nexhat Krasniqi: Kurrë në jetë nuk jam dënuar për korrupsion as për marrje ryshfeti

Kosovë
Pas sanksionimit nga ShBA-ja u pezullua nga pozita, por Ministria e Mjedisit e emëron sërish drejtor Nexhat Krasniqin

Pas sanksionimit nga ShBA-ja u pezullua nga pozita, por Ministria e Mjedisit e emëron sërish drejtor Nexhat Krasniqin

Elfije Boletini
Kodra-Deliu: S’ka pasur ndonjëherë zyrtar të qeverisë në listën e zezë deri më tash

Kodra-Deliu: S’ka pasur ndonjëherë zyrtar të qeverisë në listën e zezë deri më tash

Kosovë
Lekaj: Qeveria Kurti e rehabilitoi Nexhat Krasniqin

Lekaj: Qeveria Kurti e rehabilitoi Nexhat Krasniqin

Kosovë
Sanksionet e SHBA-së për Nexhat Krasniqin, debati i ashpër në Kuvend mes Kurtit e liderëve opozitarë dhe protesta e Njësisë elitare të Policisë para Qeverisë

Sanksionet e SHBA-së për Nexhat Krasniqin, debati i ashpër në Kuvend mes Kurtit e liderëve opozitarë dhe protesta e Njësisë elitare të Policisë para Qeverisë

Besnike Salihu
Sanksionimi i Nexhat Krasniqit, Hovenier: Rikonfirmim i seriozitetit me të cilin SHBA-ja i trajton çështjet e korrupsionit

Sanksionimi i Nexhat Krasniqit, Hovenier: Rikonfirmim i seriozitetit me të cilin SHBA-ja i trajton çështjet e korrupsionit

Kosovë
SHBA i vendos sanksione Nexhat Krasniqit, ish-drejtorit të Departamentit të Prokurorimit në Ministrinë e Tregtisë

SHBA i vendos sanksione Nexhat Krasniqit, ish-drejtorit të Departamentit të Prokurorimit në Ministrinë e Tregtisë

Kosovë