LAJMI I FUNDIT:

"Miqtë e Amerikës"

14 Artikuj

Ditëlindja e presidentit Clinton festohet edhe në Kosovë

Ditëlindja e presidentit Clinton festohet edhe në Kosovë

Kosovë
“Miqtë e Amerikës” nderojnë mbretëreshën Elizabeth II

“Miqtë e Amerikës” nderojnë mbretëreshën Elizabeth II

Kosovë
​“Miqtë e Amerikës” kremtojnë ditëlindjen e ish-presidentit Bill Clinton

​“Miqtë e Amerikës” kremtojnë ditëlindjen e ish-presidentit Bill Clinton

Kosovë
Inaugurimi i presidentit Biden, “Miqtë e Amerikës” festojnë në Prishtinë

Inaugurimi i presidentit Biden, “Miqtë e Amerikës” festojnë në Prishtinë

Kosovë
Biden i shkruan letër shoqatës shqiptaro-amerikane: Besoj se Shekulli 21 do të jetë një Shekull Amerikan

Biden i shkruan letër shoqatës shqiptaro-amerikane: Besoj se Shekulli 21 do të jetë një Shekull Amerikan

Kosovë
“Miqtë e Amerikës” kërkojnë unitet politik në Kosovë, para takimit në Washington

“Miqtë e Amerikës” kërkojnë unitet politik në Kosovë, para takimit në Washington

Kosovë
Në Kosovë festohet ditëlindja e 74-të e ish-presidentit Clinton

Në Kosovë festohet ditëlindja e 74-të e ish-presidentit Clinton

Kosovë
Pastrohet plateja dhe vendoset flamuri i ri te shtatorja e Bill Clintonit

Pastrohet plateja dhe vendoset flamuri i ri te shtatorja e Bill Clintonit

Kosovë
Kosova përjetësisht mike e Amerikës

Kosova përjetësisht mike e Amerikës

Kosovë
“Miqtë e Amerikës” ankohen për mosmirëmbajtje të bustit të Bill Clinton-it (Video)

“Miqtë e Amerikës” ankohen për mosmirëmbajtje të bustit të Bill Clinton-it (Video)

Kosovë
“Miqtë e Amerikës” dhe UBT i dërgojnë veshje tradicionale shqiptare ish-presidentit amerikan George W. Bush

“Miqtë e Amerikës” dhe UBT i dërgojnë veshje tradicionale shqiptare ish-presidentit amerikan George W. Bush

UBT
Miqtë e Amerikës festojnë ditëlindjen e ish-presidentit Clinton

Miqtë e Amerikës festojnë ditëlindjen e ish-presidentit Clinton

Kosovë
Shoqata “Miqtë e Amerikës” kërkon 10 vende për diasporën në Kuvendin e Kosovës

Shoqata “Miqtë e Amerikës” kërkon 10 vende për diasporën në Kuvendin e Kosovës

Kosovë
Festimi i ditëlindjes së Clinton në Kosovë bën bujë në mediat e huaja

Festimi i ditëlindjes së Clinton në Kosovë bën bujë në mediat e huaja

Kolegji Universum