LAJMI I FUNDIT:

Makaronat

12 Artikuj

Përbërës të cilin nuk duhet t’ia shtoni shpagetave ose makaronave

Përbërës të cilin nuk duhet t’ia shtoni shpagetave ose makaronave

Nga duart tua
Miza e grurit sulmon të gjithë drithërat dhe makaronat: Si t’i pengojmë dhe si t’i eliminomë këto insekte te bezdisshme!

Miza e grurit sulmon të gjithë drithërat dhe makaronat: Si t’i pengojmë dhe si t’i eliminomë këto insekte te bezdisshme!

Bëje vet
Gabimet në zierjen e makaronave: Për shkak të tyre bëhen të ngjitshme, të pashije, të samtë!

Gabimet në zierjen e makaronave: Për shkak të tyre bëhen të ngjitshme, të pashije, të samtë!

Nga duart tua
Turqia mes tre vendeve kryesore, eksportoi 1.2 milion ton makarona

Turqia mes tre vendeve kryesore, eksportoi 1.2 milion ton makarona

Të Tjera
Produktet me gluten, si makarona e buka, shkaktojnë depresion dhe lodhje

Produktet me gluten, si makarona e buka, shkaktojnë depresion dhe lodhje

Këshilla mjekësore
E thotë edhe shkenca: Buka dhe pastat nuk duhet të mungojnë. Zbulojeni pse

E thotë edhe shkenca: Buka dhe pastat nuk duhet të mungojnë. Zbulojeni pse

Nutricion
10 ushqime me kalori të lartë, që ju nuk duhet t’i hani para gjumit

10 ushqime me kalori të lartë, që ju nuk duhet t’i hani para gjumit

Nutricion
Po ju zbulojmë mënyrën se si t’ua zvogëloni makaronave drastikisht numrin e kalorive

Po ju zbulojmë mënyrën se si t’ua zvogëloni makaronave drastikisht numrin e kalorive

Shëndetësi Lajme
Brumëra (makarona, jufka) me proshutë dhe kërpudha

Brumëra (makarona, jufka) me proshutë dhe kërpudha

Oreksndjellëse
Kujdes! Këta artikuj nuk bën t’i ringrohni!

Kujdes! Këta artikuj nuk bën t’i ringrohni!

Të tjera
Ja si duhet t’i hash makaronat, orizin, patatet dhe gjithë karbohidratet, që të dobësohesh

Ja si duhet t’i hash makaronat, orizin, patatet dhe gjithë karbohidratet, që të dobësohesh

Nutricion
Mos eliminoni karbohidratet!

Mos eliminoni karbohidratet!

Nutricion